EENVOUDIG ZOEKEN

trefwoord(en):


UITGEBREID ZOEKEN

foto's films artikelen
biografieën
vrije tekst
wedstrijd
soort
bond
plaats
jaartal
 
zoeken naar onbekende foto's »


NIEUWSTE ARTIKEL

Sjouke IJpma, tachtich jier lyn kening op de Freulepartij
Lees meer »
Bekijk hier alle artikelen

Omschrijving:De Jubileumkaatswedstrijd van de CFK in 1984 te Berlikum met de winnaars in de categorie Heren Tweede klasse. V.l.n.r.: op de achterste rij scheidsrechter Jentje Hofstra (Veenwouden); de winnaars van de eerste prijs met Hendrik van der Schaaf (Beetgum), Robbie Botma (Morra) en Titus Cuperus (Dokkum); scheidsrechter Bennie Beimers (Dronrijp). Op de middelste rij de winnaars van de tweede prijs met J. van der Meulen (Franeker), Meinte van der Weide (Franeker) en Dikky de Jong (Moddergat). Op de voorste rij de winnaars van de derde prijs met Willem Koopmans (Franeker), Jan Sjoerdsma (Berlikum) en Jappie Veenstra (Kollum).
Plaats:Berlikum, Sportveldencomplex "De Koekoek"
Datering:6 juli 1984
Soort wedstrijd:Bijzondere wedstrijd
Bond:CFK
Herkomst:Kaatsmuseum
Materiaalsoort:Foto
Afmeting:10.5 x 14.5 cm
Inventarisnummer:KM-CB84-0524
Commentaar:Jubileumwedstrijden voor leden en oud-leden in alle categorieen ter ere van het 50-jarig bestaan van de CFK. De uitslagen zijn te lezen in de Leeuwarder Courant van 9 juli 1984. klik hier

Reactieformulier
Heeft u aanvullende informatie over deze foto, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uw commentaar wordt na goedkeuring van de webmaster op de website geplaatst en kan dan ook door andere bezoekers worden gelezen.
Klik hier voor informatie over auteursrechten

Naam:*
 
naam verbergen op website
Woonplaats:
 
plaats verbergen op website
E-mailadres:

 

* verplichte velden