EENVOUDIG ZOEKEN

trefwoord(en):


UITGEBREID ZOEKEN

foto's films artikelen
biografieën
vrije tekst
wedstrijd
soort
bond
plaats
jaartal
 
zoeken naar onbekende foto's »


NIEUWSTE ARTIKEL

Sjouke IJpma, tachtich jier lyn kening op de Freulepartij
Lees meer »
Bekijk hier alle artikelen

Opschrift:Het PC-bestuur en de jubileumcommissie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de PC in 1928. Deze foto is uit 'Fen Fryske Groun' d.d. 10-8-1928.
Omschrijving:Van links naar rechts: scheidsrechter Lammert Scheltes Hilarides, PC-penningmeester Reinder Strikwerda, PC-voorzitter Rients Koopmans, PC-secretaris Douwe Wepkes Reitsma en PC-tweede-secretaris Jan Hermanus Knoll. Staande van links naar rechts: de feestcommissie bestaande uit Cornelis Hoekstra, mr. Klaas Bijlsma, vandeldrager Andries Wielinga, Cornelis van der Stal en H. W. Steegstra.
Plaats:Franeker, Sjûkelân
Datering:1 augustus 1928
Naam wedstrijd:PC
Bond:KNKB
Herkomst:Kaatsmuseum
Materiaalsoort:Afbeelding uit krant of tijdschrift
Afmeting:10.5x12 cm
Inventarisnummer:KM-PC02-0044
Commentaar:In het onderschrift van deze foto wordt gesproken van de Franeker Kaatsvereniging. Er wordt natuurlijk bedoeld de Permanente Commissie (PC). Op 1 augustus werd de PC en op 2 augustus werd een Internationale kaatswedstrijd gehouden. Lees alles over beide wedstrijden in de Leeuwarder Courant van 27 en 28 juli en van 1, 2, 3 en 4 augustus 1928.Over het jubileum KLIK HIER

Reactieformulier
Heeft u aanvullende informatie over deze foto, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uw commentaar wordt na goedkeuring van de webmaster op de website geplaatst en kan dan ook door andere bezoekers worden gelezen.
Klik hier voor informatie over auteursrechten

Naam:*
 
naam verbergen op website
Woonplaats:
 
plaats verbergen op website
E-mailadres:

 

* verplichte velden