EENVOUDIG ZOEKEN

trefwoord(en):


UITGEBREID ZOEKEN

foto's films artikelen
biografieën
vrije tekst
wedstrijd
soort
bond
plaats
jaartal
 
zoeken naar onbekende foto's »

KEATSGEDICHT


NIEUWSTE ARTIKEL

Sjouke IJpma, tachtich jier lyn kening op de Freulepartij
Lees meer »
Bekijk hier alle artikelen

Omschrijving:Het jaartal is onbekend. Staand v.l.n.r.: Sytze Abel Kooistra (Witmarsum), Tjeerd Wiebrens Kooistra (Dokkum), Meindert Helfrich (Kimswerd), Jan Reitsma sr. (Pingjum), Catharinus Helfrich (Kimswerd), Catrinus Werkhoven (Witmarsum), Reinder Gerlofs Anema (Schingen) en Rein Zaagemans (Witmarsum).
Plaats:Bolsward
Soort wedstrijd:Heren Eerste klasse
Bond:KNKB
Herkomst:Kaatsmuseum
Materiaalsoort:Foto
Afmeting:22.5x17
Inventarisnummer:KM-AF03-0015
Commentaar:Dit was het terrein, Het Hof, dat voor het laatst werd gebruikt in 1907. Links van raam en met hoed en snor staat gymnastiekleraar Royaards. Links onder de krans: Klaas de Vries en J. J. Hommes met snor. Rechts van de krans: D. Terhenne met snor. Leunend tegen tent: L. Mol met pet en snor en bestuurder van de kaatsvereniging METO (Moed, Eendracht en Trouw Overwinnen) te Bolsward. Derde van rechts: Jentje Yntema (overgrootvader van Janneke Pagels) met baardje, bolhoed en snor. Tweede links voor: Br. Eekma. Vierde van links staande: F. Eekma (naast S.A.Kooistra). Rechts achter de brigadier: Johannes Yntema met pet en zoon van Jentje Yntema.

Reactieformulier
Heeft u aanvullende informatie over deze foto, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uw commentaar wordt na goedkeuring van de webmaster op de website geplaatst en kan dan ook door andere bezoekers worden gelezen.
Klik hier voor informatie over auteursrechten

Naam:*
 
naam verbergen op website
Woonplaats:
 
plaats verbergen op website
E-mailadres:

 

* verplichte velden