EENVOUDIG ZOEKEN

trefwoord(en):


UITGEBREID ZOEKEN

foto's films artikelen
biografieën
vrije tekst
wedstrijd
soort
bond
plaats
jaartal
 
zoeken naar onbekende foto's »


NIEUWSTE ARTIKEL

Sjouke IJpma, tachtich jier lyn kening op de Freulepartij
Lees meer »
Bekijk hier alle artikelen

Opschrift:De Bondspartij in 1993.
Omschrijving:De Bondswedstrijd voor Senioren in 1993 te Franeker. In het middelste perk: het partuur voor de kaatsvereniging "Oefening Kweekt Kunst" te Beetgum aan de opslag, tegen het partuur voor de kaatsvereniging "Klaine Izak" te Vrouwenparochie. Pieter Porte (Vrouwenparochie) zal de bal terugslaan. Verder Eelke Idsardi (Vrouwenparochie) als vierde van rechts en Sake Porte (Vrouwenparochie) als derde van rechts. Links Peter Dijkstra (Beetgum), André Iedema (Beetgum) slaat de bal op en rechts staat André Kuipers (Beetgum). In het linkse perk het partuur voor de kaatsvereniging "Jan Bogtstra" te Franeker met Arnold Terpstra als tweede van links en in de lange broek Henk Vlietstra (Franeker) als derde van links. In het rechtse perk het partuur voor de kaatsvereniging "Wommels" te Wommels met Pieter Sieperda als tweede van rechts.
Plaats:Franeker, Sjûkelân
Datering:31 mei 1993
Soort wedstrijd:Heren afdeling
Naam wedstrijd:Bondswedstrijd
Bond:KNKB
Herkomst:Kaatsmuseum
Materiaalsoort:Foto
Afmeting:10x15
Inventarisnummer:KM-BS04-0049
Commentaar:'Na dertig jaar weer zege voor Leeuwarden op Bondspartij.' Het wedstrijdverslag is te lezen in de Leeuwarder Courant van 1 juni 1993. Klik hier

Reactieformulier
Heeft u aanvullende informatie over deze foto, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uw commentaar wordt na goedkeuring van de webmaster op de website geplaatst en kan dan ook door andere bezoekers worden gelezen.
Klik hier voor informatie over auteursrechten

Naam:*
 
naam verbergen op website
Woonplaats:
 
plaats verbergen op website
E-mailadres:

 

* verplichte velden