EENVOUDIG ZOEKEN

trefwoord(en):


UITGEBREID ZOEKEN

foto's films artikelen
biografieën
vrije tekst
wedstrijd
soort
bond
plaats
jaartal
 
zoeken naar onbekende foto's »


NIEUWSTE ARTIKEL

Sjouke IJpma, tachtich jier lyn kening op de Freulepartij
Lees meer »
Bekijk hier alle artikelen

Omschrijving:De jubileumkaatswedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) in 1997 te Huizum. Links staat scheidsrechter Joke Hoekstra (Grouw) en rechts staat scheidsrechter Albert van der Meer (Zoetermeer). De prijswinnaressen bij de Meisjes met 16 parturen op de lijst. De eerste prijs werd gewonnen door v.l.n.r.: Femke Akke Dijkstra (Oude Bildtzijl), Renske Adema (Wommels)en Trynke Miedema (Buitenpost). Daarvoor knielend v.l.n.r.: Annet de Groot (Winsum), Marike Beckers (Witmarsum) en Marjan Feenstra (Winsum): de tweede prijs. Daarvoor zitten v.l.n.r.: Maaike Terpstra (Minnertsga), Sanne Gierman (Jorwerd), en Sandra de Boer (Engelum): de derde prijs. Links knielend Lucretia de Boer (Burgwerd) en Tine Vogel (Menaldum) en staand Bianca van der Veen (Franeker): de derde prijs.
Plaats:Huizum, Kaatsveld
Datering:2 augustus 1997
Soort wedstrijd:Meisjes (14 t/m 16)
Bond:KNKB
Herkomst:Kaatsmuseum
Materiaalsoort:Foto
Afmeting:10 x 15 cm
Inventarisnummer:KM-BH97-0294
Commentaar:Fryslân Keatst. Een verslag en de uitslag zijn te lezen in de Leeuwarder Courant van 4 augustus 1997. Klik hier

Reactieformulier
Heeft u aanvullende informatie over deze foto, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uw commentaar wordt na goedkeuring van de webmaster op de website geplaatst en kan dan ook door andere bezoekers worden gelezen.
Klik hier voor informatie over auteursrechten

Naam:*
 
naam verbergen op website
Woonplaats:
 
plaats verbergen op website
E-mailadres:

 

* verplichte velden